YA ŞEHR-İ RAMAZAN...

Hoşgörü, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendiren bir ibadet mevsimi olmanın yanında, kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan onbir ayın sultanı Ramazan ayına, 23 Mart Perşembe günü tutacağımız ilk oruçla başlamanın manevi huzuru, sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.
Ramazan ayı, Müslümanların dünya genelinde huzur ve mutluluk bulduğu manevi bir özelliğe sahip, gülümsemenin sadaka olduğu, küçüğü sevip büyüğü saymanın, kimsesize el uzatıp sahip çıkmanın tadına vardığımız bir aydır.
Malumunuz olduğu üzere bu yılda öğrenci burslarımız düzenli olarak öğrencilerimizin hesaplarına siz değerli hemşerilerimizin katkılarıyla yatırılmaktadır. Bağış, Fitre ve zekatlarını öğrencilerimize ulaştırılmasını isteyen  hemşehrilerimizin yardımlarını aşağıda hesap numarasına bekliyoruz.

Hesabımız VAKIFBANK Konya Subesi

Iban:TR150001500158007305525184

EFT talimatlarınız da mutlaka

“ISPARTALILAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ”

ifadesi yer almalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayının ülkemize ve İslam Âlemine sevgi, hoşgörü, şefkat, iyilik getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Salih Şevket YILMAZ
                                                 Dernek Başkanı