MESAJI

Sevgili Hemşehrilerim;
 Ispartanın,Türkiyenin,Dünyanın neresinde olursanız olun,bizleri birbirimize kavuşturan,birlikte olmamızı sağlayan bu sitemizde sizinle buluştuğumuz için mutluyuz.
   Sizleri gönül dolusu sevgi,saygı ve muhabbetle selamlıyorum.1993 yılında kurulan derneğimiz ve 2003 yılından itibarende bu web sitemiz hizmet vermekte ve yapmış olduğumuz tüm faaliyetler,etkinliklerin duyrulması derneğimizle ilgili tüm bilgiler,yeni oluşumlar,her türlü birikimi sizlere aktarıyoruz ve aktarmayada devam edeceğiz.
   Sitemizde bulunan bilgi formuna ulaşarak kendinizle ilgili iletişim bilgilerini girebilir,güncelleyebilir,sitemize üye olarak tüm siteye ulaşabilirsiniz.Ayrıca eleştirilerinizi,önerilerinizi sunarak bizlere katkı sağlayabilirsiniz.
   Unutmayalım daha güzel,hedefini hep büyüten bir DERNEK oluşturmak hepimizin hedefi olmalı.Sayfamıza hoş geldiniz diyor,hepinizi muhabbetle selamlar,sevgi ve saygılar sunarım.

Ramazan ALAN
Başkan