Üyelik Girişi
KATEGORİLER
Site Haritası

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİ BURS PROĞRAMI HAZIRLIKLARI

Değerli Hemşehrilerim
                    Konya’daki Ispartalılar Derneği olarak, Derneğimizin  öncelikli hedeflerinden biri olan geleceğimize sahip çıkmak adına Konya’da eğitim gören ihtiyaç sahibi Ispartalı öğrencilerimize,  manevi desteğin yanında maddi destekte de bulunmayı nihayet Cenab-ı Allah bizlere nasip etti ve 2012 yılından itibaren derneğimizin gücü nispetinde burs vermeye devam ediyoruz.
                     Konya’daki Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Konya ilinde okuyan öğrencilerimize “BİR BURS BİR HAYAT” projesi kapsamında öğrencilerimize destek olmayı sürdürmek istiyoruz.
                    Tabi ki hedefimiz, bize müracaat eden hiçbir öğrencimizi geri çevirmemek. Ancak, Derneğimizin bütçesi  belli sayıda öğrencimize burs vermeye yetmektedir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sahip çıkma adına  vermeye başladığımız burs için beklentimizin üzerinde talep ile karşılaşınca öğrencilerimizi mağdur etmeme adına maddi durumları hemen hemen aynı olan müracaat eden bütün öğrencilerimize burs verebilmenin gayreti içindeyiz.
                “Bir Burs Bir Hayat” kampanyamıza siz değerli hemşehrilerimin manevi destekleri yanında maddi desteklerine ihtiyacımız vardır. Üye aidatlarınızı ve bağışlarınızı derneğimizin Vakıfbank Konya Şubesinde bulunan iban:TR150001500158007305525184  numaralı  hesaba yardımda bulunabileceğiniz gibi,  derneğimize uğrayarak makbuz karşılığında yardımda bulunabilirsiniz.


587 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam72
Toplam Ziyaret184866
Hava Durumu
Saat
REKLAM İLANI

 

BURAYA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ.

Tel:0 532 575 13 21