YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Derneğimizin bu yıl da düzenlemiş olduğu geleneksel  iftar yemeği,  Ankara Yolu Oto Galericiler sitelerinin karşısında bulunan Karayolları 3.Bölge Müdürlüğü (Havuzbaşı kafeterya bölümünde) 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü  verildi. Dernek yönetimi, dernek üyeleri  ve hemşehrilerimizin katıldığı  iftar yemeği  mütevazi  bir havada gerçekleşti.

Dernek Başkanı Salih Şevket YILMAZ, “Ramazan ayının güzelliklerinden biri de paylaşmaktır. Biz de iftar sevincimizi paylaşıyoruz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz ve bu ruhu yaşattığımız sürece daha da güçlenip geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Daha nice Ramazanlarda birlikte olmayı temenni ediyorum” dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın  hedeflendiği bu etkinliklerde emeği geçen ve katılımlarını sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür etti.