KONYA İLİNDE OKUYAN ISPARTALI ÖĞRENCİLER

Değerli Hemşehrilerim

Konya’daki Ispartalılar Derneği olarak, Derneğimizin  öncelikli hedeflerinden biri olan Konya’da eğitim gören ihtiyaç sahibi Ispartalı öğrencilerimize, daha doğrusu geleceğimize sahip çıkmak, onlara manevi destek yanında maddi destekte bulunmayı nihayet Cenab-ı Allah bizlere nasip etti ve 6 yıldır 15 evladımıza burs vermeye devam ediyoruz.

Konya’daki Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Konya ilinde okuyan öğrencilerimize “BİR BURS BİR HAYAT” projesi kapsamında öğrencilerimize destek olmayı sürdürmek istiyoruz.

Tabiki hedefimiz bize müracat eden hiçbir öğrencimizi geri çevirmemek, ama Derneğimizin bütçesi ancak belli sayıda öğrencimize burs vermeye yetiyor. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sahip çıkma adına  vermeye başladığımız burs için beklentimizin üzerinde talep ile karşılaşınca öğrencilerimizi mağdur etmeme adına maddi durumları hemen hemen aynı olan müracaat eden bütün öğrencilerimize burs verebilmenin gayreti içindeyiz.

“Bir Burs Bir Hayat” kampanyamıza siz değerli hemşehrilerimin manevi destekleri yanında maddi desteklerine ihtiyacımız vardır.Üye aidatlarınızı ve bağışlarınızı derneğimizin Ziraat Bankası Konya Şubesinde bulunan aşağıda numarası belirtilen hesaba yardımda bulunacağınız gibi,  derneğimize uğrayarak makbuz karşılığında yardımda bulunabilirsiniz.Ayrıca bire bir burs vermek isteyen ve bursla ilgili bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz aşağıda telefon numaraları yazılı yönetim kurulundaki üyelerimizden bilgi alabilirsiniz.

Ramazan ALAN                                                         Dernek Başkanı

Dernek Hesabı  Ziraat Bankası Konya Şubesi (168)

Hesap : 37039389-5001

İban    : TR340001000168370393895001