DERNEK BAŞKANIMIZ...

25 Nisan 1985 yılından bu yana Konya ilinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yaptığını, değişik sivil toplum örgütlerinde görevde bulunduğunu, yaklaşık 31 yılı aşkın bir süredir doğduğu yer kadar doyduğu yere hizmet eden Değerli Başkanımız Ramazan ALAN, 14 Mayıs 2016 tarihinde Konya ilinden ayrılarak Isparta İlimize yerleşme kararı aldığını bildirmiştir.

Veda ziyaretleri kapsamında Derneğimiz Yönetim Kurulu üyesi Erkan ÜNLÜ, Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulunu 10.05.2016 günü öğle yemeğine davet etmiştir. Bu nazik davete icabet eden Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Başkanımıza  vermiş olduğu kararının hayırlara vesile olmasını temenni eder, emeklilik hayatı boyunca sağlık, sıhhat ve afiyetler dileriz.