DERNEĞİMİZ AMAÇLARINA BİRER BİRER ULAŞIYOR...

Değerli Hemşerilerimiz;

Dernek tüzüğümüzün 3.maddesinin (b) fıkrasında belirtildiği üzere”… yardıma muhtaç öğrencileri geçici ve sürekli olarak desteklemek…”  nihayet Cenab-ı Hakkın yardımıyla yıllar sonra 2012-2013 öğretim yılında amacımıza ulaştığımız için Derneğimize destek veren bütün Hemşerilerimizi Canı gönülden tebrik ediyoruz.

Biz Konya ilinde kurulu bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Konya İlinde okuyan öğrencilerimize “Bir Burs Bir Hayat” projesi kapsamında öğrencilerimize destek olmayı sürdürmek istiyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sahip çıkma adına bu yıl ilk defa vermeye başladığımız burs için  beklentimizin üzerinde talep ile karşılaşınca öğrencilerimizi mağdur etmeme adına maddi durumları hemen hemen aynı olan müracaat eden bütün öğrencilerimize burs verme kararını yönetim kurulunca bazı hemşerilerimizin taahhütlerini göz önüne alarak aldık.
Bu güzel ve samimi duygular ile bizlere destek veren bütün Hemşerilerimizi Yönetim Kurulu adına ayrı ayrı kucaklıyor, hepinize şükranlarımızı arz eder sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Ramazan ALAN

Dernek Başkanı