ŞEHİT HABERLERİ ÜZERİNE BU YIL DÜZENLENMESİ PLANLANAN PİKNİK VE EĞLENCE PROĞRAMIMIZ İPTAL EDİLMİŞTİR.

Türk Milleti olarak son aylarda yaşadığımız terör olayları sonucunda onlarca şehit vermiştir.Şehit evlerine düşen ateşin korları bizim yüreklerimizi de dağlamıştır.

Şunu bilmeliler ki;

Bizler milli birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyerek, bayrağımızın dalgalanması,ezanımızın susmaması, vatanımızın bölünmemesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da canımızı bu güzel vatan için seve seve vereceğimiz muhakkaktır.

Bizde dernek olarak hainlerin yaptığı bu olayları şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet,ailelerine de başsağlığı diler sabırlar temenni ederiz. Eylül ayı içerisinde tertip edeceğimiz pikniği şehitlerimize saygımızdan dolayı iptal ettiğimizi bildirir,tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Adına

Ramazan ALAN