KERMESİMİZ BEREKETLENDİ.

25-26-27 MAYIS 2012 GÜNÜ FERİTPAŞA MAH.RAUF DENKTAŞ CAD. PERŞEMBE SEMT PAZARINDA YAPILAN KERMES PROĞRAMINDA  VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞTIK.TÜM HEMŞERİLERİMİZE VERMİŞ OLDUKLARI DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kermes hak.     28/05/2012 15:09

Sayın Dernek Yöneticileri, Sayın Dernek Üyeleri, ve değerli Katılımcılar, emeği gecen tüm hemşehrilerimize teeşekkür ederiz, herkezlerin ellerine sağlık. Ayrıca 10 kilo Mantarı tektek kesip doğrayan ekibede teşekkür ederiz. Oklavaları sallayıp bezeleri acan ellere, saç üzerinde pişiren ellere, oturup afiyetle yiyen ağızlara da teşekkürler, nasıl ama iyi espiri. kısacası gelen giden herkeslere teşekkürler. kalın sağlıcakla.....
Vahit DEMİRCAN

28/05/2012 11:33