KATEGORİLER

KISA MESAJ SERVİSİ

CEP TELEFONLARINA KISA MESAJ VE DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Derneğimizin siz değerli hemşerilerimize bu yıldan başlayarak sunacağı kısa mesaj hizmeti ve düğün ve nikah davetiye listesi hizmeti gelişerek devam edecektir.

01 Mart 2011 tarihinden başlamak üzere Yönetim Kurulumuzca kısa mesaj sistemi ile ilgili  düzenleme yapılmış ve karara bağlanmıştır. Buna göre Kısa Mesaj sisteminde ilgili operatörlere ücret ödendiği için bu hizmet bir bedel karşılığında sunulmaktadır. Bu hizmeti alan derneğimiz üyeleri 100 TL.  vererek bu hizmetten faydalanırlar. Cenazeler hariç bu hizmetten faydalanmak isteyenler mesaj ücretini önceden derneğimiz yönetim kurulu üyelerine elden veya Derneğimizin banka hesabına ( T.C.Zıraat Bankası Konya Şubesi (168) 37039389-5001 ) ücreti aktarmaları gerekmektedir. Yine bu hizmeti alacakların Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan ALAN'a ( 0533 2427150 ) ulaşarak ileti içeriği konusunda bilgi vermeleri ve ücret teyidi yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca Cep telefonlarına kısa mesaj gönderdiğimiz hemşerilerimizden bazıları kendilerine mesaj hizmeti ulaşmadığından şikayet etmekteler. Bizim sizlere gönderdiğimiz mesajlar operatörler tarafından reklam niteliği taşıyan iletiler arasında değerlendirildiği için ve sizlerde bu tür iletilerin size gelmesini telefonunuz üzerinde yasaklarsanız iletilerimiz size ulaşmaz. Bu durumda olanların bağlı bulundukları GSM operatörünün Müşteri Temsilcileri arayarak yasaklamayı kaldırmaları gerekmektedir. Ve yine Cep telefon numarasını değiştirenler, yeni numara alanlar ile diğer kullandığı numaralardan birine mesaj gelmesini isteyenler bilgilerini dernek yöneticilerini  ve Web sitemizdeki ana sayfada bulunan Üyelik Girişini  doldurarak bilgilerini güncelleyebilirler.

Yine Sünnet,Düğün ve Nikah yapacak hemşerilerimize davetiye listesi derneğimiz aracılığı ile bilgisayar ortamında ulaştırılacaktır. Bundan sonra düzenli olarak uygulanacak sünnet, düğün ve nikah tarihleri konusunda gösterilen duyarlılığın aynı şekilde devam etmesi dileğimizdir. Davetlilerin daha yoğun katılımı ve yine katılımcıların zor durumda kalmamaları için derneğimiz Web sitesinde bulunan DÜĞÜN HABERLERİ sayfasından da takip edebilirsiniz.

1915 kez okundu