Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan

Değerli hemşehrilerim,
Mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sizler ve aileniz, Vatanımız ve tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.
Öğrenci burslarının devamı için, fitrelerimizi derneğimiz hesabına (açıklama kısmına fitre yazarak) yatırabilirsiniz.
Ayrıca, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için ise, Ispartalı olupta Konya ilinde okuyan yardıma muhtaç yükseokulu öğrencilerimize ıspartalılar derneğimiz tarafından 2013 yılından beri burs verilmekte ve devam ettirilmesi düşünülmektedir. Bu nedenle, bağış ve zekatlarınızı da öğrencilerimize ulaştırılmasını istiyorsanız, Vakıfbank Konya Şubesi IBAN: TR150001500158007305525184 nolu Derneğimiz hesabına veya Dernek büromuza elden ulaştırmanızı rica ediyor, şimdiden yapacağınız yardım ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.

Salih Şevket Yılmaz
                                    Dernek Başkanı