KATEGORİLER

YARDIM ELİ UZANDI.

2018-2019 yılı ISPARTALIYIM BURSLUYUM
duyurusu ile derneğimize ulaşan Isparta ilimizde ikamet eden hemşerimize Konya Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak yardım eli uzandı.
Eylül ayı sonunda duyurusu yapılan örnek bir sosyal proje olduğuna dikkati çeken Dernek Başkanı Salih Şevket Yılmaz, “Dernek olarak asli görev olarak gördüğümüz  hemşehrilerimizin  her kesimine hitap eden sosyal projeler üretmeye öncelik veriyoruz. Bu kapsamda  toplanan yardımları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Özellikle Konya ilinde okuyan Ispartalı muhtaç yükseokulu öğrencilerimize verdiğimiz burs yardımları öğrencilerimize ulaştırarak onların yüzünde bir gülümseyeme neden olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Projenin oluşumunu sağlayan Konya ilinde yaşayan Ispartalı hemşerilerimiz böyle bir çalışmayı gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Derneğimiz tarafından böyle aile ve öğrencilerimize yardım etmenin önemli olduğunu vurguladılar. "
Yaptığımız bu etkinliğimizde destek veren emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.